Skip to content Skip to footer

Bashkohuni me ne 

Prej shume kohesh kemi kultivuar mardhenie te ngushta dhe te qendrueshme me fermeret vendas per te siguruar varietetet me te mira te ullinjeve qe rriten ne token Shqipetare .
Me kujdes te vecante dhe pasion per cilesine , mbjellja , rritja dhe kujdesi per ullinjte behet me perpikmeri dhe perkushtim nga bashkepunetoret tane.
Si nje kompani qe ka per qellim te sjelle me te miren e kesaj pasurie natyrore ne tavolinen tuaj , ne po punojme fort se bashku me fermeret vendas per ti dhuruar klientit cilesi dhe shije autoktone.
Ne eksportojme me kujdes tere pasurine e ullinjeve dhe vajit te ullirit ne vende te tjera , duke sjell shijen dhe aromen e Shqiperise ne te gjithe boten.
Bashkohuni me ne ne rrugetimin e shijes se pasur dhe te persosur te ullinjeve !